Alles in eigen huis met onze eenvoudige WAYC software

Zelf in het bezit van de benodigde douanevergunningen? Maak het uzelf makkelijk met de handige WAYC software voor aanvragen en documenten. Deze is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en logistiek dienstverleners die hun douanezaken zelf kunnen regelen én voor douane-expediteurs die, net als wij, van mening zijn dat het allemaal eenvoudiger kan. 

Toegankelijke douanesoftware

WAYC is een overzichtelijk en toegankelijk softwarepakket waarmee heel gemakkelijk de juiste douanedocumenten in orde gemaakt kunnen worden, om deze daarna rechtstreeks te verzenden. Zeker voor bedrijven met veel internationale (bulk)zendingen is het handig om zelf te beschikken over software waarmee dergelijke formaliteiten in-house geregeld kunnen worden. Het enige dat u nodig heeft is een vergunning en de benodigde douanekennis.

Snel zelf geregeld

Door zelf de aangiften en documenten voor rekening te nemen kunt u flink besparen op tijd en kosten. Voor het gebruik van de WAYC software betaalt u slechts een vast bedrag per maand. Na aanschaf van de licentie kunt u eenvoudig het administratiesysteem van uw organisatie koppelen aan WAYC: handig en efficiënt. En doordat u de aangiften en oorsprongsdocumenten zonder tussenkomst van een expediteur opstelt en verzendt, gaat er minder tijd verloren.

Is WAYC de juiste oplossing voor u en uw bedrijf? Samen brengen we het in kaart.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.