We Are Customs:
dé douanespecialist

Al ruim 20 jaar helpt We Are Customs bedrijven en organisaties met hun douaneformaliteiten en andere transportdocumenten.

Onze centrale ligging op Business Centre Treeport, aan de Belgische grens bij Breda, zorgt ervoor dat ons kantoor makkelijk bereikbaar is voor zowel de Nederlands als de Belgische markt.

Alle douanezaken op 1 adres

Door te investeren in kennis heeft We Are Customs zich ontwikkeld tot allround douane-expediteur voor alle sectoren. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied die doormiddel van trainingen en cursussen hun kennis steeds perfect op peil houden.

Ook houden we ons bij We Are Customs graag bezig met innovaties op douanevlak. Zo ontwikkelden we de online DIY service YourCustoms en de douanesoftware WAYC. Al deze services samen zorgen ervoor dat we bij elke douanevraag gericht kunnen kijken wat het beste bij u en uw onderneming past.

Gespecialiseerd in service

In de 25 jaar dat We Are Customs – voorheen WA Customs – nu bestaat zijn kennis en service tot speerpunten verheven. Onder leiding van Benny van Laerhoven is de voormalige eenmanszaak gegroeid tot een team van douane-expediteurs met elk hun eigen specialiteit. Daarnaast is er veel oog voor (aanvullende) opleidingen en technologische ontwikkeling. Zo kan We Are Customs altijd maatwerk leveren en u snel van dienst zijn.

Daarnaast beschikken we ook over een kantoor in het Belgische Hoogstraten. Als douane-expediteur in het grensgebied, vlakbij Antwerpen, biedt dit veel voordelen omdat we zo ook de Belgische markt kunnen bedienen. 

Meer weten?
Neem direct contact met ons op!