Doe het zelf met onze
handige tools

Om uw douanezaken nog makkelijker en sneller te maken heeft We Are Customs een aantal handige tools ontwikkeld. Hiermee kunt u eenvoudig tijd én geld besparen, zonder dat u zelf een douane-expert hoeft te worden.

Uiteraard zorgen onze specialisten voor een goede uitleg voordat u hiermee van start gaat en zijn we altijd bereikbaar wanneer u vragen heeft over de programma’s.

Tijd en geld besparen op het opstellen van uw exportdocumenten doet u met YourCustoms. Dit online platform biedt ondernemers de mogelijkheid om zelf aangiften aan te maken en eventueel ook de bijbehorende oorsprongsdocumenten.

YourCustoms is er voor ondernemingen die regelmatig dezelfde (soort) goederen exporteren naar landen buiten de Europese Unie. De daarvoor benodigde documenten kunnen via de online portal eenvoudig zelf worden opgesteld: handmatig of door een koppeling met het administratiesysteem van uw bedrijf.

WAYC

Voor wie zelf in het bezit is van de benodigde douanevergunningen ontwikkelden we WAYC. Met deze handige software kunt u zelf aanvragen en documenten in orde maken. Ideaal voor grotere bedrijven en logistiek dienstverleners én voor douane-expediteurs die, net als wij, van mening zijn dat het allemaal eenvoudiger kan. 

WAYC is een toegankelijk softwarepakket waarmee heel gemakkelijk de juiste douanedocumenten kunnen worden opgesteld, om deze daarna rechtstreeks te verzenden. Een absolute meerwaarde voor bedrijven met veel internationale (bulk)zendingen: dergelijke formaliteiten kunnen zo in-house worden geregeld.

De juiste oplossing voor u en uw bedrijf? Samen brengen we het in kaart.