Advies op maat

Douanezaken kunnen knap lastig zijn: de regels voor invoer en uitvoer verschillen vaak per land. Daarnaast veranderen ze regelmatig. Daarom staan de experts van WA Customs voor u klaar met consultancy op maat. Zij helpen u graag met bijvoorbeeld certificeringen, douanevergunningen, classificaties en andere douanedocumenten.

Douanevergunning

Als ervaren douane-expediteur beschikt We Are Customs uiteraard over alle benodigde douanevergunningen en hebben we toegang tot de (online) systemen hiervoor. Zo kunnen wij u helpen bij vrijwel alle douanezaken. Daarnaast adviseren we u graag over het aanvragen van een douanevergunning voor uw bedrijf of organisatie zoals een vergunning passieve of actieve veredeling of een eenmalige vergunning op aangifte.

De specialisten van We Are Customs weten wat er nodig is voor het regelen van de aanvraag en waar u de vergunning aan kunt vragen. Ook kunnen ze helpen bij het in orde maken van de juiste documenten.

De juiste documenten

Gericht advies

In welke sector uw organisatie ook actief is, We Are Customs kan u gericht adviseren over de regelgeving en vereisten met betrekking tot uw internationale handel. Daarnaast volgen we actuele ontwikkelingen op de voet. Zo zijn we op de hoogte van de meest recente Brexit-regelgeving en weten we welke handelssancties er gelden tegenover bepaalde landen.

Onze douane-experts houden hun kennis op peil door met regelmaat relevante opleidingen en cursussen te volgen. In de overige gevallen weten ze precies waar ze de juiste informatie kunnen verkrijgen om u goed van dienst te zijn.

Benieuwd naar wat We Are Customs voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over een specifiek product of land?

Feel free to contact us and we will be happy to help you.